WENSKAARTEN EN KADO’s

Unicef Intratuin

In 2022 staan we bij Albert Heijn Scharnerweg op 3 en 10 december vanaf 10.30 tot 16.30 uur met wenskaarten en andere Unicef kadootjes. Ook giften voor Unicef zijn daar welkom ( pinnen mogelijk ). Tijdens kantooruren zijn Unicef wenskaarten etc. verkrijgbaar op het adres Alexander Battalaan 35 te Maastricht. Bel eerst met Megan 043 3477 298 voor een afspraak.

Ook een lange traditie bij UNICEF : verkoop van wenskaarten en kado-artikelen in de aanloop naar de feestdagen. Natuurlijk gebeurt veel verkoop van UNICEF-kaarten tegenwoordig per internet, waar ook de catalogus geraadpleegd kan worden. In Maastricht zijn de vrijwilligers van UNICEF in 2019 vooral actief geweest bij Intratuin Maastricht, Albert Heijn Scharnerweg en Brusselsepoort en de Plus Starren in Heugem vanaf half november tot half december.  Met de verkopen wordt nog altijd een mooie marge en opbrengst gegenereerd, die de kinderen in de wereld met steun van UNICEF ( eigenlijk de kopers van wenskaarten etc. ) vooruit helpt. Waarvoor dank.

unicefahzaterdag

Bij gelegenheid van ons ‘podium’ bij Albert Heijn vestigingen in 2017 t/m 2019 hebben we ook uitdrukkelijk de ‘winterdeken-actie’ van UNICEF gepromoot. Dat heeft geresulteerd in sponsoring van vele honderden winterdekens van € 5 per stuk ten behoeve van de vluchtelingen in Syrië en Libanon. Wat een mooi resultaat, waarvoor dank.

unicefwinterdeken