UNICEF Tennis Event

uniceftenniseventmaak kennis

Op zondag 17 juni 2018 vanaf 10.00 tot 17.00 uur op het tennispark Geusselt van Ready en Stennis   ( Severenstraat 215 Maastricht ) voor het eerst het UNICEF Tennis Event. Eerste ronde kan met eigen tennispartner.

Wil je meedoen? Geef je op via onderstaand formulier of KNLTB-leden via de link onder het formulier.

 

 

KNLTB-leden inschrijven via :    https://mijnknltb.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=2BAF336D-AA0A-4027-8D9A-763CB141F0BE

De inschrijving is pas definitief als wij het inschrijfgeld hebben ontvangen.
Maak € 7,50 per deelname over op onderstaande rekening o.v.v. “Naam deelnemer – UNICEF Tennis Event “. Extra donatie per bank mag, maar hoeft niet.

Rekeninghouder: Reg. Comite Unicef Maastricht
IBAN: NL56 INGB 0005 6657 52

 

Op zondag 17 juni 2018 vanaf 10.00 op het tennispark Geusselt van Ready en Stennis   ( Severenstraat 215 Maastricht ) voor het eerst het UNICEF Tennis Event. Nota bene op Vaderdag. Pa dan inschrijven is ‘het leukste kado dat je Pa op Vaderdag kunt geven’. Maar natuurlijk is de hele familie, maar ook de student of de expat op die dag zeer welkom op de 10 banen, het park en de kantine ( alleen met pin betalen ). Er is immers ook een mooi randprogramma voor kids en pa en ma met springkussen, tennis-clinic, balvaardigheidsoefeningen, tombola en leuke spellen. En uiteraard is aan de inwendige mens gedacht met ( naar plan ) een mini – preuvenemint. In totaal kunnen zo’n 80 deelnemers ( van Maastrichtse tennisverenigingen maar ook losse spelers ) de banen op. Ready en Stennis vullen het wedstrijdverloop in. Inschrijven kost per deelnemer € 7,50 en dat is ten behoeve van Unicef.

Uiteindelijk is het de opzet om door een gezamenlijke activiteit met een goed doel het tennissen binnen of buiten verenigingsverband onder de aandacht te brengen van (potentiële) sporters. Immers, bewegen is gezond en tennissen is ook nog sociaal actief bewegen. Op zondag 17 juni zullen de organisatoren ( waaronder leden van de verenigingen) zorg dragen voor genoeg ‘reuring’, waarbij partners en jeugd ook voldoende aan bod komen. Kortom, een aanrader in het Maastrichtse tennisland, verenigings-grens overschrijdend.

uniceftennismastersfamily