UNICEF Tennis Event

 

Beste mensen. Vanwege te weinig inschrijvingen moeten we helaas het UNICEF Tennis Event van zondag 17 juni 2018 afgelasten. Zonder voldoende inschrijvingen lukt het nu eenmaal niet. Waarschijnlijk ligt de gekozen datum te kort op het einde van de competitie. We komen met alternatieven. Dank voor de belangstelling.

uniceftenniseventmaak kennis

Op zondag 17 juni 2018 vanaf 10.00 tot 17.00 uur op het tennispark Geusselt van Ready en Stennis   ( Severenstraat 215 Maastricht ) voor het eerst het UNICEF Tennis Event. Eerste ronde kan met eigen tennispartner. Wedstrijdreglement : zie onderaan ( NB bij slecht weer / geen doorgang inschrijfgeld terug of doorschuiven naar volgend jaar ).

NB let op Bonus :  per groep van 4 inschrijvers een gratis rondleiding van 1,5 uur ( datum nader af te spreken ) door Sphinxkwartier ( groep kan dan met vrienden etc. uitgebreid worden tot 15 personen ).

Wil je meedoen? Geef je op via onderstaand formulier, ook KNLTB-leden.

De inschrijving is pas definitief als wij het inschrijfgeld hebben ontvangen.
Maak € 7,50 per deelname over op onderstaande rekening o.v.v. “Naam deelnemer – UNICEF Tennis Event “. Extra donatie per bank mag, maar hoeft niet.

Rekeninghouder: Reg. Comite Unicef Maastricht
IBAN: NL56 INGB 0005 6657 52

 

Op zondag 17 juni 2018 vanaf 10.00 op het tennispark Geusselt van Ready en Stennis   ( Severenstraat 215 Maastricht ) voor het eerst het UNICEF Tennis Event. Nota bene op Vaderdag. Pa dan inschrijven is ‘het leukste kado dat je Pa op Vaderdag kunt geven’. Maar natuurlijk is de hele familie, maar ook de student of de expat op die dag zeer welkom op de 10 banen, het park en de kantine ( alleen met pin betalen ). Er is immers ook een mooi randprogramma voor kids en pa en ma met springkussen, tennis-clinic, balvaardigheidsoefeningen, tombola en leuke spellen. En uiteraard is aan de inwendige mens gedacht met ( naar plan ) een mini – preuvenemint. In totaal kunnen zo’n 80 deelnemers ( van Maastrichtse tennisverenigingen maar ook losse spelers ) de banen op. Ready en Stennis vullen het wedstrijdverloop in. Inschrijven kost per deelnemer € 7,50 en dat is ten behoeve van Unicef.

Uiteindelijk is het de opzet om door een gezamenlijke activiteit met een goed doel het tennissen binnen of buiten verenigingsverband onder de aandacht te brengen van (potentiële) sporters. Immers, bewegen is gezond en tennissen is ook nog sociaal actief bewegen. Op zondag 17 juni zullen de organisatoren ( waaronder leden van de verenigingen) zorg dragen voor genoeg ‘reuring’, waarbij partners en jeugd ook voldoende aan bod komen. Kortom, een aanrader in het Maastrichtse tennisland, verenigings-grens overschrijdend.

uniceftennismastersfamily

Wedstrijdreglement Unicef Open 17 juni 2018  

1.

Het toernooi staat open voor iedereen vanaf 12 jaar lid of geen lid van een tennisvereniging.

2.

Het toernooi wordt gespeeld op 17 juni 2018 vanaf 10 uur.

 

3.

De inschrijving is individueel. Het is wel mogelijk om een voorkeur op te geven met wie er één wedstrijd gespeeld kan worden.  

4.

Te allen tijde moet een telefoonnummer worden opgegeven waarop men te bereiken is.

5.

Het toernooi wordt gespeeld op 8 verlichte smashcourtbanen bij tennispark de Geusselt, Severenstraat 215 te Maastricht.

6.

De wedstrijden zullen op zondag tussen 10.00 en 17.00 gespeeld worden.

7.

Er zullen wedstrijden van drie kwartier gespeeld worden waarin games worden doorgeteld.

8.

U kunt inschrijven in de dubbelcategorie waarbij niet wordt gekeken naar de rating: GD/DD/HD.

9.

Het inschrijfgeld bedraagt €7,50,-voor het hele toernooi. Betaling via de rekening van UNICEF ( zie boven )

11.

Voor iedereen die niet wilt tennissen is er voldoende randprogramma aanwezig, met een mini-Preuvenemint en spelactiviteiten. In het randprogramma is voldoende rekening gehouden met kinderen.

12.

Indien men verhinderd raakt na 15 juni 2018 kunnen wij helaas geen geld teruggeven.

13.

Er wordt gespeeld met behulp van een poule-systeem en verschillende dubbelpartners. Wil je meer informatie over het systeem dan kunt u mailen naar uniceftennisevent@gmail.com.

14.

Er wordt gespeeld op tijd en de games die zijn gewonnen worden meegenomen. Bij slechte weersomstandigheden kan de wedstrijdleiding besluiten tot het spelen in verkorte tijd.

15..

Alle deelnemers worden uiterlijk een kwartier voor aanvangstijd verwacht op het tennispark. Hier krijgen ze ook het wedstrijdverloop te zien.

16.

In alle gevallen waarin het WTR niet voorziet, beslist de wedstrijdleiding.

17.

In het geval dat er niet getennist kan worden i.v.m. onvoorziene weersomstandigheden is geld teruggave helaas niet mogelijk. Bij niet doorgaan vanwege andere omstandigheden wordt geld teruggegeven.

18.

De kantine is beschikbaar voor drankjes, hier kan alleen met pin worden betaald!