Unicef Bridge-drives

Op 27 november 2022 organiseert Unicef Maastricht een Unicef Bridge Drive in Café Groéselt in Gronsveld met maximaal 80 paren. Zie onderstaand flyer :

Ook inschrijven via contact mogelijk.

Unicef Maastricht & Mergelland is samen met het district Zuid-Limburg van de NBB actief bezig met het organiseren van bridge-drives in Zuid-Limburg. We kijken inmiddels terug op twee geslaagde bridge-drives in Bunde/Meerssen en Maastricht met ca. 60 bridge-liefhebbers ( op resp. 10 en 17 november 2019 ). Ook een bridge-drive organiseren met Unicef of je bridge-spel doneren aan Unicef ?  Zie verderop.

 bridgedrive4

UNICEF Maastricht & Mergelland wil graag aanhaken bij sportieve prestaties met lichaam en/of geest, waarbij door meedoen de eigen ( geestelijke ) gezondheid wordt bevorderd en door samenspel de sociale cohesie tussen groepen en personen. Als daar ook nog eens een goed doel aan wordt verbonden door de ‘sportievelingen’, is het regionaal comité van UNICEF helemaal blij.

Organiseer kleinschalig of in wat groter verband een bridge-drive of toernooi met vrienden, kennissen, familie en collega’s en doneer een opbrengst, al of niet afhankelijk van het wedstrijdverloop, aan het goede doel UNICEF.

Doneren kan via  :  Rekeninghouder: Reg. Comite Unicef Maastricht
IBAN: NL56 INGB 0005 6657 52

Ook kunt u rechtstreeks met een IDEAL-betaling doneren op TENNIS4UNICEF :https://helpmee.unicef.nl/sportenvoorunicef/2-5876

Een eigen actie-pagina aanmaken op helpmee.unicef.nl is ook mogelijk en gemakkelijk.

Wil je meedoen met je bridge-partner(s) ? Laat het ons weten via onderstaand formulier.