TENNIS4UNICEF

UNICEF Maastricht & Mergelland wil graag aanhaken bij sportieve prestaties, waarbij door bewegen de eigen gezondheid wordt bevorderd en door samenspel op de baan de sociale cohesie tussen groepen en personen. Als daar ook nog eens bij gelegenheid een goed doel aan wordt verbonden door de sportievelingen, is het regionaal comité van UNICEF helemaal blij.

Organiseer kleinschalig of in wat groter verband een TENNIS4UNICEF match of toernooi met vrienden, familie en collega’s en doneer een opbrengst, al of niet afhankelijk van games of punten, aan het goede doel UNICEF.

Doneren kan via  :  Rekeninghouder: Reg. Comite Unicef Maastricht
IBAN: NL56 INGB 0005 6657 52

Ook kunt u rechtstreeks met een IDEAL-betaling doneren op TENNIS4UNICEF :https://helpmee.unicef.nl/sportenvoorunicef/2-5876

Een eigen actie-pagina aanmaken op helpmee.unicef.nl is ook mogelijk en gemakkelijk.

Wil je meedoen met je tennispartner(s) ? Laat het ons weten via onderstaand formulier.

 

tennis4unicef

 

 

Het Regionaal Comité UNICEF Maastricht & Mergelland had het idee opgevat om samen met Tennisvereniging Ready, LTV Heugem, Studenten-tennisvereniging Stennis en Kimbria Tennis een UNICEF Tennis Event te organiseren met 80 deelnemers. Door een ongelukkige datumkeuze waren er te weinig aanmeldingen en moest het toernooi worden afgelast. Niettemin komen er opvolgende initiatieven bij de betreffende verenigingen om tennissen voor een goed doel te promoten.

uniceftenniseventmaak kennis