student-team

On every university in the Netherlands is a Unicef Student Team present. The Maastricht University Unicef Student Team is very active and succesfull.

Unicef studentteam 1

Awareness about the Unicef-work for children in the world is key-activity for Student Teams

Unicef studentteam 2
 
Aan de Maastricht University is een zeer actief en succesvol UNICEF Studentteam verbonden met diverse comité’s voor bijv. publiciteit, acties en ‘education & awareness’. Daarnaast zijn er volunteers, die ondersteunen. De studenten doen niet alleen acties ( zoals de periodieke UNICEF Pub Quiz in de Shamrock Irish Pub, Bake Sales en de Unicef Speed Dating in Gabi’s Beer Bar ), maar ook verzorgen ze lectures en filmvoorstellingen in Lumiere met als thema het werk van UNICEF

Ook andere belangstellenden ( niet-studenten ) kunnen natuurlijk aansluiten bij de activiteiten van het Studentteam en zo kennis maken met de studenten. Tevens is er een actieve Facebookpagina onder de naam ‘Unicef Studentteam Maastricht’, waar de activiteiten van iedere week worden aangekondigd.Het is hartverwarmend om te zien met hoeveel inzet deze studenten uit allerlei landen zich inzetten in het Maastrichtse voor UNICEF.

Link Fb-site Studentteam :   https://www.facebook.com/unicefstudententeam/

unicef studentteam shamrock

unicef studentteam speed dating

unicef studentteam bake sale