Jeugdloop

De Jeugdloop zit er op. Mooi weer en zeker 160 kinderen aan de start ( incl. AZC-kinderen ) , vooral groepen 1 t/m 4. Een mooie warming up met Patrick van de Weijer ( zie video ) en ook RTV Maastricht van de partij ( over 3 tot 4 weken te zien bij het programma Vitrien op RTV Maastricht ). Hartverwarmende sponsoracties van 3 kinderen, die ( samen ) € 319 inzamelden voor het goede doel, nl. stichten van scholen door Unicef in de strijd tegen kinderarbeid. Iedereen bedankt voor meedoen, steun ( ook de vrijwilligers van Atletiek Maastricht en Unicef ) en de mooie ontspannen sfeer. Binnenkort wat sfeerfoto’s op deze site.

 

Inschrijfformulier Jeugdloop :

_________________________  Klik op ieder in te vullen element :

 

___________________________________________________________________________

Meedoen is mogelijk voor kinderen van de basisschool groepen 1 t/m 8. Afhankelijk van de leeftijd wordt 500 tot 1300 meter gelopen over de atletiekbaan. Atletiek Maastricht verzorgt het sportieve deel. Altijd is er een aandenken en prijsjes.
Je inschrijving is pas definitief als wij het inschrijfgeld hebben ontvangen.
Maak € 3 per deelname over op onderstaande rekening o.v.v. “Naam hoofddeelnemer – UNICEF Jeugdloop AM“. Extra donatie per bank mag, maar hoeft niet.

Rekeninghouder: Reg. Comite Unicef Maastricht
IBAN: NL56 INGB 0005 6657 52

 

Een oude traditie van zo’n 10 jaar terug ( met 1000 deelnemers ) wordt hersteld. De Unicef Jeugdloop Maastricht is er weer. De 1e editie in 2017 was succesvol met 80 kinderen, veel ouders en opa’s en oma’s. Een mooie sfeer en sportieve prestaties in alle leeftijden. Dat alles perfect georganiseerd samen met Atletiek Maastricht. De Jeugdloop van UNICEF is bewegen voor het goede doel. Dat is twee maal goed.

unicefjeugdloopstarttijden

Naast de loop zijn er gezellige spellen op het middenterrein (incl. springkussen) en versnaperingen ( appel, suikerspin, water met vers geperst fruitsmaakje etc. ) voor iedereen. Meedoen kost € 3 per kind ten bate van Unicef ( dat wordt besteed aan tegen gaan kinderarbeid door scholen te stichten ).

Inschrijvingen lopen nu binnen. Ook veel ‘broertjes en zusjes-combinaties’ schrijven in.

Volg of like ook onze Fb-site Unicef Maastricht Mergelland  :                               https://www.facebook.com/unicefmaastricht/

Uiteraard kan iedere loper ook nog ( bijv. per 100 meter ) individueel gesponsord worden door familie en vrienden ( speciale enveloppen zijn daarvoor ter plekke aanwezig, maar extra per bank mag ook of met een eenvoudige Ideal-betaling via de site ) :

https://helpmee.unicef.nl/lopenvoorunicef/2-5577

Op verzoek bieden we daarvoor IDEAL aan maar vermeldt svp de naam van de loper.  Dan is het ook kenbaar wie gesponsord wordt.

Een herinnering aan de UNICEF Jeugdloop 1990. Toen nog door de binnenstad van Maastricht. Dank aan Kirsten Smits voor de foto

UnicefJeugdloop1990

Vanaf 2017 wordt de UNICEF Jeugdloop georganiseerd op de atletiekbaan van Sportpark Jekerdal, beschikbaar gesteld door Atletiek Maastricht. Sportpark Jekerdal ligt in het prachtige Jekerdal.

unicefjeugdloop3foto's

De UNICEF Jeugdloop Maastricht wordt georganiseerd door het Regionaal Comité UNICEF Maastricht/Mergelland in samenwerking met Atletiek Maastricht.

Unicefjeugdloopsponsors

Heeft u nog vragen over de Jeugdloop neem dan contact op met:
Vincent Köhler
Regionaal Comité UNICEF Maastricht & Mergelland
06 13 268 239
unicefregiomaastricht@gmail.com

unicefjeugdloopfotoatletiekbaan