Unicef City Walk

Op zondag 30 september de eerste UNICEF City Walk in Maastricht over 4, 6 of 8 km. Wandelen met een routebeschrijving van wat u onderweg ziet ( Nederlands of Engels ). Startpunten en pleisterplaatsen : Lumiere / Sphinxkwartier, station NS / Brouwerij Bosch en Tapijnkazerne. Van de ene plek naar de andere wandelen. Startgeld t.b.v. Unicef €  3 p.p. ( meer sponsoring mag, maar hoeft niet ). Events die u op die zondag 30 september zult zien :  DocFest ( Sphinxkwartier ), Fiesta Eurasia ( Markt ) en Boschanova ( Brouwerij Bosch Wyck ). Leuk voor families ( met of zonder kinderen ) of vrienden.

boschanova

Alvast inschrijven ?  Vul onderstaand formuliertje in :

 

fiesta

lumiere

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s