Unicef City Tour

Unicef biedt stadstours aan door Maastricht, Aken, Luik en Keulen. De opbrengst is geheel ten behoeve van Unicef. Neem bij belangstelling contact op. Zie ook hier beneden.

Jacvandeboogard

De 2 stadswandelingen in Maastricht met Jac van de Boogard in 2019 waren mooi en inspirend. Met ca. 50 participanten was het een aangename wandeling dankzij Jac van den Boogard. Unicef is Jac van de Boogard zeer erkentelijk voor de twee Unicef-wandelingen in Maastricht in 2019.


Aanmeldformulier voor te organiseren stadwandelingen in 2020
.

.

Maak € … p.p. over naar rekeninghouder:   

Reg. Comite Unicef Maastricht
IBAN: NL56 INGB 0005 6657 52

UNICEF biedt ook in Maastricht, Aken, Luik en Keulen GUIDED TOURS aan met de ervaren gids René Brouwers ( UNICEF vrijwilliger ). De fee voor zo’n tour is dan volledig bestemd als donatie voor UNICEF en wordt overgemaakt op de rekening van de penningmeester van UNICEF Regio Maastricht. Uiteindelijk wordt het bedrag aangewend voor al de goede kinderdoelen, die UNICEF steunt in  de wereld. De tour kan desgewenst ook in Duits of Engels. GUIDED TOURS in English and German possible.

getyourguide19

De monumentale binnenstad van Maastricht leent zich uitstekend voor een rondleiding met een UNICEF-gids. U hoort verhalen over het ontstaan en de historie van de stad in haar reeds 2000-jarig bestaan. Een gezellige pauze onderweg is altijd mogelijk. Ook kan de nadruk liggen op de industriële geschiedenis van de stad. Deze wandeling concentreert zich dan op het Sphinxkwartier en/of Ceramique-wijk. Ook de Groene Loper dan wel de St. Pietersberg lenen zich voor GUIDED TOURS. Naast wandelen is ook fietsen mogelijk ( met eigen fietsen of gehuurde fietsen ). Met een  GUIDED TOUR ontdek je de mooiste plekken en gaat de geschiedenis van de stad pas echt leven.

De tours zijn bestemd voor gezelschappen tot 20 personen en geven cachet aan een familie- of vrienden-uitje dan wel een bedrijfsjubileum. Ook kleine gezelschappen zijn welkom. Er is een grote variatie aan tours. Klik voor ideetjes  ( al deze tours doe ik ook voor Unicef ) op  https://www.stadswandelingmaastricht.com.

Desgewenst zijn ook GUIDED TOURS mogelijk in Aken met als highlights de Dom en het Rathaus. De fascinerende historie rond Karel de Grote is de rode draad in deze tour.

Belangstelling ?  Vul onderstaand formulier in of bel  06-81474702 :

sphinxkwartier foto 4

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s