BLOG

Deze blog door UNICEF Maastricht & Mergelland dient vooral om lezers op de hoogte te houden van lopende activiteiten en gebeurtenissen. Reacties zijn uiteraard welkom.

 

unicefpaulvanvlietnalatenschappen

UNICEF Maastricht & Mergelland vraagt in navolging van de acties in de pers aandacht van degenen, die overwegen bij overlijden een gift of legaat te doen aan UNICEF. Vrijwilligers van de afdeling zijn zeer wel bereid individueel of aan groepen daarover voorlichting te geven. Een gesprek is mogelijk. Neem gerust met ons contact op. Zie contactgegevens.

 

unicefwinterdeken

Ook op zaterdag 15 december 2017 vroeg UNICEF Maastricht & Mergelland bij Albert Heijn aan de Scharnerweg extra aandacht voor de winterdeken-actie van UNICEF ten behoeve van vluchtelingen in Syrië en Libanon. Dat leverde binnen ettelijke uren 50 winterdekens op voor een gift van € 5  per deken. Een mooie dag voor de actie dankzij de klanten van Albert Heijn Scharnerweg in Maastricht met een opbrengst van €  250. Weer een stap op weg naar de beoogde 250.000 winterdekens ( half januari 2018 is de stand meer dan 200.000 dekens, wat een aanzienlijke vooruitgang is ten opzichte van de ca. 25.000 dekens half december 2017 ) . Doneren is nog altijd mogelijk via de landelijke site van UNICEF (https://www.unicef.nl/).

 

unicefahzaterdag

 

Op zaterdag 15 december 2017 gaf de pas geopende nieuwe Albert Heijn aan UNICEF Maastricht & Mergelland een ‘podium’ om UNICEF te promoten en te ondersteunen door verkoop aan AH-klanten van wenskaarten en kado-artikelen. De opbrengst en de reacties waren hartverwarmend. De vrijwilligers keken terug op een geslaagde dag. Zeker voor herhaling vatbaar in 2018. De zaterdag bij Albert Heijn vormde een aanvulling op onze jaarlijks gebruikelijke verkoop in Centre Ceramique in de weken voorafgaand aan Kerstmis. Ook was er een verkoop in het United World College.

 

Unicefvliek

Op zondag 14 mei 2017 organiseerden de Soroptimisten Zuid Limburg en Rotary Gulpen – Vaals een kledingbeurs op Kasteel Vliek. De drukbezochte en sfeervolle Ladiesfair, die tot in de puntjes verzorgd was, leverde een Cheque op t.b.v. UNICEF ter waarde van € 10.000. Een topprestatie waarvoor chapeau en dank.

Wellicht een idee ook voor andere organisaties ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s